Külasta talvel Halinga automuuseumi

Head Mercedes-Benz huvilised ja omanikud.

Mercedes-Benz Eesti klubi grupp külastas septembri lõpus Saksamaal asuvaid Mercedes-Benziga seotud muuseume ja tehaseid. Lisaks sellele leidsime ka aega külastamaks põnevat Sinsheimi tehnika -ja automuuseumit.

Kahjuks ei ole kõikidel aega ja võimalusi Saksamaale sõita ning sealseid muuseume avastada, kuid meil Eestis on ka üks tore Automuuseum olemas, mida iga autohuviline peaks kindlasti külastama.

Pärnumaal Halingas asub väga põnev ja Eesti kohta üpriski liigirohke Automuuseum ning Mercedes-Benz Eesti klubi kutsubki kõiki seda muuseumit külastama. Muuseum jääb Tallinn-Pärnu maantee äärde ja miks mitte mööda sõites sealt väike peatus teha.

Muuseum on talveperioodil (01.oktoober – 30.aprill) avatud nädalavahetustel 10.00-18.00.

www.automuuseum.ee

Mercedes-Benz Eesti Klubi loosib kõikide muuseumikülastajate vahel välja ka ühe toreda kinkekorvi, mis sisaldab klubi logoga meeneid ja midagi ka kõhule:)
Loosimises osalemiseks täida kohapeal ära väikene sedel oma andmetega ja 16.detsember me loosime välja võitja, kellega me ühendust võtame ning paki üle anname.

Lisaks midagi ka Mercedes-Benz Eesti Klubi ametlikele liikmetele – esimesed 10 liiget, kes antud perioodil muuseumit külastavad saavad kingituseks vahva Saksa politseivärvides Mercedes-Benz mudelauto.